Over BOL

Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van brandstoffen en andere producten op de door u gewenste locaties. Naast onze merken SuperTank voor onze tankstations en SuperGaz voor de levering van propaan, voeren wij het merk SuperOil voor de levering van brandstoffen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

BOL wil graag haar steentje bijdragen aan de maatschappij. Wij proberen maatschappelijk verantwoord te ondernemen en blijven hier altijd in ontwikkelen. Onze producten voldoen bijvoorbeeld aan de strengste milieueisen. Wij blijven daarop toezien en proberen actief mee te denken om een zo optimaal mogelijke combinatie te krijgen van  goede resultaten die het milieu zo min mogelijk belasten.

Geschiedenis

BOL kent een rijke geschiedenis. Wim en Bep Bol vestigden zich met hun bedrijf in 1962 als polderpioniers in Dronten.
BOL was officieel leverancier van Shell in Oostelijk Flevoland en dreef de eerste jaren handel vanuit een woonwagen. Aan het leveringspakket van BOL werden al snel gewasbeschermingsmiddelen en gereedschappen toegevoegd en in 1970 vestigde het bedrijf zich aan De Noord in Dronten. BOL is ondertussen actief in heel Flevoland en omstreken. Inmiddels staan in Nederland vele SuperTank tankstations. Op vele erven van agrarische ondernemers staan tanks voor brandstofopslag van SuperOil en wordt propaan geleverd onder de naam SuperGaz.

De aloude bedrijfsfilosofie: dienstbaar zijn, klaar staan voor mensen, steeds weer proberen de klanten tevreden te stellen is door Hans Bol voorgezet en wordt na het overlijden van Hans in februari 2017 als basis voor de toekomst gezien. De klant is en blijft ons uitgangspunt bij het bepalen van alle processen binnen ons bedrijf.

Download hier de BOL kalender 2019

Download onze kalender 2018!

Open het pdf bestand en druk de kant-en-klare printversie van de kalender op uw eigen printer af.

Klik hier en download kalender

Advies

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen u alles vertellen over onze brandstoffen. 
mail@bol.nl of 0321 – 387 654.

Brandstoffen bestellen?

Aanvraagformulier invullen