Opslagtanks van BOL

Voor diverse branches is BOL de partner voor het aanleggen, onderhouden en installeren  van tankinstallaties. Deze kunnen zowel bovengronds als ondergronds geïnstalleerd worden. Voor alle soorten brandstofopslag heeft BOL een passende oplossing, of het nou om benzine, diesel, AdBlue of oliën gaat.

Heeft u behoefte aan tijdelijke opslag, dan biedt BOL u de mogelijkheid om een bovengrondse tank of IBC container te huren. De tankinstallaties, tijdelijke tanks en IBC containers zijn altijd gekeurd in samenwerking met ADR / TNO en Kiwa.

Kiwa richtlijnen

BOL Installatiewerk b.v. is als eerste in Nederland gecertificeerd voor het beoordelen/ controleren van metalen niet-stationaire en mobiele opslag- en afleverinstallaties van ten minste 3m3 voor bovengrondse drukloze opslag van vloeistoffen.

Heeft u een opslagtank nodig die aan de Kiwa richtlijnen voldoet? BOL is u graag van dienst door samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw situatie te kijken. Wilt u een vrijblijvend gesprek of een offerte? Vul dan het aanvraagformulier in of bel 0321 - 387654

Kiwa tankcertificaat

Een Kiwa-tankcertificaat is verplicht voor elke nieuwe tank en eventuele lekbak. Oude tanks kunnen niet zomaar omgezet worden naar een Kiwa goedgekeurde tank; de tanks moeten namelijk standaard zijn uitgerust met een groot mangatdeksel. Ook de minimale plaatdikte en de constructie van de tank en lekbak is vastgelegd in de richtlijnen.

Kiwa Installatiecertificaat
BOL verzorgt bij de installatie van een tank een Kiwa-installatiecertificaat. Dit installatiecertificaat houdt in dat een Kiwa tank uitgerust moet zijn met onder andere:

  • Vulpuntmorsbak
  • Productaanduiding
  • Overvulbeveiliging
  • Ontluchting drie meter boven maaiveld
  • Brandblusser
  • Aanrijbeveiliging

Kiwa Saneringscertificaat
Ook het saneren van de oude tank behoort tot de mogelijkheden die BOL u biedt.
De oude tank wordt ter plekke gereinigd en aansluitend verschroot.

Voor kleinere bedrijven

De nieuwe richtlijnen gelden voor bedrijven met een maximaal volume per jaar aan brandstof van 25.000 liter. Zit u daaronder, en betreft het niet de opslag van blanke diesel, dan komt u in aanmerking voor een vereenvoudigde regeling. Deze regeling brengt minder kosten met zich mee.

Voor u als ondernemer is het er niet makkelijker op geworden. BOL adviseert u graag over de verschillende mogelijkheden. Bel ons voor een afspraak 0321 – 387654 of vul het contactformulier in.

Referenties
- Nuon Zeewolde
- Bio Brass, Zeewolde
- Gicom, Biddinghuizen

        

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd