Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Nederlandse primeur van bietenevenement

14 september 2010

Op donderdag 14 oktober 2010 van 08:00 tot 17:30 uur vindt voor de eerste keer het tweejaarlijkse evenement Beet Europe 2010 plaats. Op het terrein van Wageningen-UR (PPO-agv) aan de Edelhertweg 1 in Lelystad zal de primeur van dit internationale evenement zich afspelen.


Beet Europe is een evenement dat in samenspraak met de Europese bietentelersorganisatie (CIBE), de Europese Suikerfabrikanten (CEFS) en de Europese bietenonderzoekinstituten (IIRB) is opgezet. Er is besloten tot een tweejaarlijks evenement en Nederland mag de eerste editie voor haar rekening nemen van het nieuwe Beet Europe concept. Naast de teelt van suikerbieten voor suikerproductie zal er ook aandacht zijn voor anderen toepassingen, zoals bieten voor bio-energie. Verdeeld over de dag zullen de volgende onderdelen aan bod komen: een bedrijvenmarkt, demonstraties bietenrooien, bewaardemonstratie, proef- en demovelden en een demo bietenmuizen.


Entree en parkeren zijn gratis. Alle bezoekers krijgen een gratis demogids en de testresultaten van de bietenrooiers uitgereikt bij de ingang van het terrein.

Voor meer informatie over dit evenement kunt u kijken op: www.beeteurope2010.com

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd