Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Kick-off Samenloop voor Hoop Dronten

14 januari 2015

Op vrijdagavond 30 januari wordt in de voetbalkantine van ASV Dronten de kick-off gegeven voor de Samenloop voor Hoop Dronten.

De Samenloop voor Hoop is een 24-uur wandelestafette met als doel geld inzamelen voor onderzoek naar kanker welke door het Kwf worden ondersteund.

Loop mee en sta stil bij kanker.
Gezellig, ontroerend en inspirerend: de SamenLoop voor Hoop zet meer dan enig ander evenement het psychosociale aspect van kanker centraal. Naast het inzamelen van geld voor kankeronderzoek, worden (ex-)kankerpatiënten in het zonnetje gezet, overledenen herdacht en het leven gevierd. Dit evenement levert daarmee niet alleen een sterk gevoel van saamhorigheid op, maar draagt ook bij aan het bevorderen van maatschappelijke betrokkenheid en solidariteit. Bovendien maakt SamenLoop voor Hoop de ziekte kanker beter bespreekbaar.

De tweede Samenloop voor Hoop Dronten wordt gehouden op zaterdag 27 en zondag 28 juni 2015.

Op vrijdag 30 januari is de inloop avond. Een avond om kennis te maken met de Samenloop.

Lokatie; voetbalkantine van ASV Dronten.
Inloop vanaf 19:30 tot 21:30 uur.

Wij steunen dit jaar naast de onderzoeken naar kanker ook het in januari opgerichte Toon Hermans huis ( inloophuis) van Dronten

www.samenloopvoorhoop.nl/Dronten

facebook.com/samenloop.dronten

Namens het bestuur en de commissies van Samenloop voor Hoop Dronten

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd