Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Periodieke controle van de vloeistofmeters, ook op de tankwagens van BOL

16 september 2014

Bij BOL Handelsonderneming B.V. heeft op 11 en 12 september het jaarlijkse ijken van de vloeistofmeters plaatsgevonden. SGS Nederland B.V. ijkt de meters voor de leveringen van zowel diesel als benzine.

 

Het is verplicht om vloeistofmeters die dienen als meetinstrument te laten ijken door een gecertificeerde instantie. Na het ijken worden de meters verzegeld.

 

Zodra een meetinstrument in gebruik wordt genomen vindt het eerste ijk-moment plaats. Daarna volgt in principe alleen een ijkmoment wanneer de zegels zijn verbroken door bijvoorbeeld een reparatie.

 

BOL Handelsonderneming B.V. heeft ervoor gekozen om jaarlijks de vloeistofmeters van alle tankwagens te laten ijken. Alleen op deze manier wordt voorkomen dat er onjuiste hoeveelheden brandstof worden afgeleverd.

  

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd