Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Met ingang van 1 januari nieuwe wet- en regelgeving

2 juli 2014

Bent u in het bezit van een brandstoftank en is deze niet KIWA gecertificeerd, dan bent u verplicht deze tank te laten vervangen (dit geldt ook voor tanks waarvan het certificaat is verlopen).

BOL kan het vervangen en certificeren van uw brandstoftank tegen scherpe tarieven verzorgen!

Onze vertegenwoordigers Wim de Boer en Vincent Hermans kunnen u uitstekend adviseren over alle mogelijkheden rondom het vervangen en certificeren van uw brandstoftank. 

Wilt u eerst op uw gemak bekijken wat de mogelijkheden zijn, neemt u dan een kijkje op onze speciaal hiervoor ingerichte website: www.kiwatank.nl

Voor meer informatie of een afspraak:
0321 - 387 654

Vincent Hermans Wim de Boer

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd