Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Safety Deal Transportcriminaliteit getekend

3 mei 2014

Met het tekenen van de Safety Deal Transportcriminaliteit op vrijdag 2 mei, wordt geprobeerd om bedrijven en chauffeurs te bewegen meer preventiemaatregelen te nemen.

Verzekeraars, Transport en Logistiek Nederland (TLN) en verladersorganisatie EVO hebben de plannen gemaakt. Minister IVO Opstelten van Veiligheid en Justitie juigt de plannen toe: ‘Deze vorm van criminaliteit maakt de transportwereld en mij als minister boos', zegt Opstelten. 'Je blijft gewoon af van andermans spullen. Punt uit.’

Jaarlijks wordt er door 350 miljoen uit vrachtwagen gestolen, vooral door ‘zeilsnijders’: criminelen die het afdekzeil kapotsnijden waardoor ze de lading kunnen zien en -als die waardevol is- stelen. De zeilsnijders opereren het meest op minder beveiligde parkeerplaatsen langs snelwegen. Ook is het vaak raak op het eigen terrein van de ondernemers, waar geladen vrachtauto’s ’s nachts en in het weekend klaarstaan voor vertrek vroeg in de ochtend.

Lees het hele artikel op Sprout

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd