Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Ui & Peen Manifestatie 2010

16 augustus 2010

Op donderdag 19 augustus vindt de nationale Ui & Peen Manifestatie plaats. Bol zal hier met een stand aanwezig zijn. Dit jaar wordt de themadag uien gehouden.
 
De voorbereidingen voor deze dag zijn weer in volle gang. Ook dit jaar willen Agrifirm en PPO-AGV er een informatieve en gezellige dag van maken. De kern van de dag zijn de demovelden en de informatiebeurs. 
 Net zoals voorgaande jaren zal ook nu het officiële rassenproefveld een echte blikvanger zijn. Behalve dit proefveld voor rassenonderzoek leggen ook diverse firma’s hun eigen demoveldjes aan.
 
De Ui & Peen Manifestatie is echter niet alleen een kwestie van kijken, maar ook van doen! Dit jaar wordt, wegens groot succes, wederom het Open Nederlands Kampioenschap uien schillen georganiseerd.

 

Meer informatie kunt u vinden op www.uienpeen.nl

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd