Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

AdBlue voor schoner rijden

23 maart 2014

Onze transportklanten hebben er al langer ervaring mee, maar ook in personenwagens en tractoren wordt steeds vaker AdBlue gebruikt.

Wat is AdBlue?
AdBlue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32, een 32,5%-oplossing van ureum in gedemineraliseerd water. Deze AU32 wordt als toevoeging bij bijvoorbeeld tractoren en vrachtwagens die diesel gebruiken, om ze schoner te laten rijden.

AdBlue wordt in een afzonderlijke tank meegenomen. Het middel wordt in de hete uitlaatgassen gespoten vóór een speciale katalysator. Bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in elementair stikstof en water. Het verbruik van AdBlue is 3% tot 5% van het dieselverbruik.

Door toevoeging van AdBlue wordt het mogelijk dat dieselmotoren voldoen aan de in 2005 ingevoerde Euro IV-norm en de Euro V-norm.

Uiteraard levert BOL ook AdBlue, we kunnen het u in de volgende verpakkingen leveren:
IBC: 1000 liter
Vat: 200 liter
Can: 20 liter

De speciale AdBlue pompen, dringend aanbevolen bij het gebruik van IBC’s en vaten, kunnen wij ook leveren.

Voor prijzen en/of mogelijkheden kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger of met ons kantoor, info@bol.nl of 0321-387654.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd