Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Onze vertegenwoordigers zijn er voor u

17 december 2013

Onze vertegenwoordigers Wim de Boer en Vincent Hermans zijn sinds een jaar werkzaam bij BOL. Beide mannen kunnen u uitstekend adviseren over brandstof, smeerolie, Adblue of over de opslag en/of installatie van een brandstofopslagtank. Lees hier hun eigen introductie.

 

Wim de Boer

 

 

Mijn naam is Wim de Boer, 48 jaar en nu ruim een jaar, sinds november 2012, als vertegenwoordiger in dienst bij BOL. Voor ik bij BOL aan de slag ging, ben ik jarenlang werkzaam geweest in de transportsector maar als man van het platteland voel ik mij inmiddels zeer verknocht en betrokken bij mijn klantenkring! Mijn werkgebied is de Noordoostpolder + Dronten en Biddinghuizen. Met de meeste van mijn klanten heb ik al persoonlijk kennis gemaakt maar helaas nog niet met iedereen. Heeft u vragen over bijvoorbeeld olieproducten, AdBlue, de aanschaf van een nieuwe dieseltank of iets dergelijks, dan kunt u mij altijd bellen of mailen en dan plannen we een afspraak. Ik hoor graag van u!

 

Met vriendelijke groet,
Wim de Boer
06-10414440
wimdeboer@bol.nl

 

Vincent Hermans

 

 

Mijn naam is Vincent Hermans, 32 jaar oud, getrouwd en vader van 2 dochters van 6 en 3 jaar oud. Sinds november 2012 ben ik in dienst bij BOL als vertegenwoordiger voor de regio’s Zeewolde, Lelystad, Almere, Swifterbant en de provincies.

 

Voordat ik bij BOL aan de slag ben gegaan heb ik lange tijd in de DHZ sector gewerkt in diverse in- en verkoop functies voor landelijke grote ketens op het hoofdkantoor en op locatie. Met veel van mijn klanten heb ik reeds contact mogen maken, echter nog niet met iedereen is er contact geweest. Heeft u vragen over brandstof, smeerolie, Adblue of over de opslag/ installatie van een nieuwe dieseltank of andere zaken, dan kunt u mij altijd bellen of mailen en dan plannen we samen een afspraak in.
Graag tot ziens!

 

Met vriendelijke groet,
Vincent Hermans
06-30924883
vincent@bol.nl

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd