Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Nieuw merk Smeermiddelen: Wolf

17 december 2013

Met gepaste trots kunnen wij u vertellen dat wij sinds november officieel distributeur zijn geworden van Wolf Oil. Wolf Oil Corporation is een internationale smeermiddelenonderneming die al haar energie en toewijding steekt in smeermiddelen.

 

De onderneming bestaat sinds 1955 en kan putten uit decennialange expertise. In die tijd heeft men relaties aangeknoopt met leidinggevende constructeurs (OEM’s of Original Equipment Manufacturers). Door hun exacte specificaties te volgen heeft Wolf Oil hun officiële goedkeuringen verworven met daarbij behorende certificaten.

 

Vandaag de dag bestaat het bedrijf uit ca. 160 specialisten met een eigen laboratorium en is deze volledig ISO gecertificeerd opdat in elke stap van het productieproces de kwaliteit wordt gegarandeerd.

 

BOL heeft gemeend om met alle veranderingen op het gebied van smeerolie, waar de markt op dit moment sterk aan onderhevig is, een duurzame samenwerking aan te gaan met een van ’s Werelds grootste smeermiddelen fabrikanten. Door deze samenwerking is kwaliteit voor elk voertuig gegarandeerd tegen de zeer scherpe prijzen die u van BOL gewend bent!

 

Via de website www.wolflubes.com vindt u een brede ondersteuning voor uw voertuigen. Hier kunt u op kenteken of voertuigtype zoeken om het juiste smeeradvies te krijgen. Mocht dit alsnog niet het gewenste resultaat geven, dan staat er een team van technisch specialisten voor u klaar.

 

Naast Wolf Oil hebben wij uiteraard nog de beschikking over ons kwalitatief uitstekende huismerk Firol en het A-Merk Mobil. Door deze breedte in smeermiddelen hebben wij voor elke sector, tegen elke prijs, het gewenste product voor u beschikbaar.

 

Wilt u een uitgebreid advies of wilt u meer weten van ons assortiment? Maak dan een afspraak met één van onze vertegenwoordigers. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die onze smeermiddelen u bieden. info@bol.nl of 0321 – 38 76 54.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd