Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Brandstof/diesel gestolen? Wij hebben dé oplossing

17 december 2013

Net binnengekomen in ons assortiment: Het Anti Dieseldiefstal Systeem (ADS). Dit systeem detecteert direct brandstofdiefstal en stuurt een alarm naar bijvoorbeeld verlichting, luchthoorn, alarmsysteem of naar een GSM-module.

 

Het Anti Dieseldiefstal Systeem is de slimme, solide en veilige oplossing tegen ongehinderde brandstofdiefstal (geschikt voor alle soorten brandstof). De ADS bestaat uit een kast die is voorzien van een anti brandstofdiefstal systeem, deksel los alarm, Omvormer, 12V accu, bekabeling en demontabele GSM module. Deze kast is plug and play. Beschikt u over een boardcomputer dan kunt u het systeem in 99% van de gevallen hierop aansluiten.

 

Het Anti Dieseldiefstal Systeem is:
- Laag in aanschafwaarde
- Eenvoudig te monteren
- Geschikt voor elke vrachtwagen
- Compact
- Geen schade meer aan tank en dop
- Geschikt voor zowel 1 als 2 tanks en voor 12V of 24V

 

Het systeem is TÜV gekeurd en heeft geen invloed op de Canbus.

 

We hebben 4 versies
- Standaard
- Pincode display
- Tijdschakelaar
- Contactslot

Het ADS systeem is alleen van op stationaire tanks en stalen IBC’s. Op het Anti Dieseldiefstal Systeem is nu ook subsidie mogelijk.

 

Graag vertellen wij u alles over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie. Wilt u een afspraak? Dan kunt u contact met ons opnemen: info@bol.nl of via telefoonnummer 0321- 387654

 

 

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd