Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Per 1 januari 2015 verplicht om KIWA-gecertificeerde tank te gebruiken

26 augustus 2013

 

Alle ondernemers met een brandstofopslagtank dienen per 1 januari 2015 over een KIWA gecertificeerde tank met bijbehorend KIWA installatiecertificaat te beschikken. Een groot aantal van onze klanten loopt hierop vooruit.

 

Het betreft in veel gevallen een tank die in aanmerking komt voor herkeur. Deze tanks zijn 15 jaar of ouder. De KIWA wet- en regelgeving legt namelijk de verplichting op een tank te herkeuren als deze ouder is dan 15 jaar. Veel van deze opslagtanks die ouder zijn dan 15 jaar worden bij voorbaat al afgekeurd vanwege het ontbreken van essentiële componenten zoals mangat, formaat mangat of lekdetectie. Om de keuringskosten te besparen en vanwege de omschakeling naar diesel werd veelal besloten vroegtijdig in een nieuwe brandstofopslagtank te investeren. Bovendien is het niet verstandig tot het laatste moment af te wachten. Kortom een prima moment om van een nood een deugd te maken.

 

Denkt u er over om uw tank de komende periode te vervangen? Dan komen wij graag met u in gesprek om door te nemen of wij iets voor u kunnen betekenen. U kunt een afspraak maken met uw vertegenwoordiger Wim de Boer 06-10414440 / Vincent Hermans 06-30924883 of via het centrale telefoonnummer 0321 - 38 76 54 of via het contactformulier.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd