Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Tanksloten

26 augustus 2013

 

MMet het verdwijnen van de rode diesel (gasolie) op 1 januari 2013 is voor de agrarische bedrijven de geleverde brandstof vrijwel uitsluitend diesel geworden. Helaas heeft deze verandering geleid tot een forse toename van brandstofdiefstal. Om brandstofdiefstal te voorkomen heeft BOL Installatiewerk inmiddels bij een aantal bedrijven zogenaamde tanksloten geïnstalleerd. Ook ú kunt een tankslot door ons laten monteren!

 

 

Tankslot met pincode

Middels het ingeven van de juiste pincode wordt de pomp vrijgegeven om te tanken.
Geschikt voor plaatsing binnen en buiten.

 

 

 

 

 

Tankslot met druppelsleutel

Middels de gecodeerde sleutel wordt de pomp vrijgegeven om te tanken.
Geleverd met 4 sleutels
Geschikt voor plaatsing binnen en buiten

 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw vertegenwoordiger via 0321-387654.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd