Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Brandstofbesparing in transportsector

4 juli 2013

Uit onderzoek van TNO blijkt, dat er nog flink te besparen valt met eenvoudige brandstofbesparende mogelijkheden. Dit kan oplopen tot wel 10% brandstofbesparing. Hierbij kunt u denken aan het gebruiken van banden met een lage rolweerstand, uitlijning van wielen en assen, regelmatig controleren van de bandenspanning en de chauffeur te helpen zuiniger te rijden.

 

Het onderzoek is gehouden in opdracht van het ministerie van Infrastructuur en Milieu en levert een overzicht van energiebesparende maatregelen op het gebied van brandstofbesparing, terugverdientijd en gebruiksgemak. Hiermee wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de klimaatdoelstelling om in 2050 60% minder CO2 uitstoot te produceren.

 

Download het rapport

Lees het volledige bericht 

 

bron: TTM.nl

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd