Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Aspen 2 Full Range Technology

5 maart 2013

Motoren blijven nog schoner dankzij de nieuwe Aspen 2 Alkylaatbenzine: Aspen 2 Full Range Technology.

 

Dankzij de compleet asvrije smeertechniek blijven motoren schoner, zonder afzettingen. Aspen 2 Full Range Technology zal naar verwachting in mei voor het eerst uitgeleverd worden en automatisch de huidige Aspen 2 gaan vervangen. Aspen 2 Full Range Technology is de nieuwste alkylaatbenzine voor alle tweetaktmotoren én alle motoren die benzine nodig hebben waarin olie is gemengd (zoals bijvoorbeeld 4-mix en C4-technieken).

 

Zowel de koud verbrandende lage emissie motoren als de meest veeleisende hoogtemperatuur motoren blijven optimaal gesmeerd en schoon. De Full Range Technology van Aspen is ontwikkeld met het oog op de motoren van nu en van de toekomst.

 

De voordelen van Aspen 2 Full Range Technology op een rijtje:

- Extreem schone zuigers en uitlaatpoorten

- Minder inwendige wrijving

- Meer koppel

- Een nog makkelijkere start

- De motor gaat langer mee

- Ontwikkeld voor alle motoren

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd