Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Nieuwe IBC tank voor Flevolandschap

3 december 2011

Voor het Flevolandschap heeft BOL een 550 liter brandstofopslagtank ontwikkeld, extra uitgevoerd met een compressor. De brandstof wordt gebruikt voor het aftanken van de machines op verschillende locaties en de compressor wordt gebruikt voor het schoonblazen van machines en gereedschap. De stroom die nodig is voor de compressor komt van een ingebouwde accu.

De compressor in combinatie met de brandstofopslagtank (zgn IBC) is op een aanhanger gemonteerd die geschikt is voor snelverkeer. Zo kan de tank op alle locaties van het Flevolandschap worden ingezet.

 

Wilt u weten wat BOL voor u kan betekenen m.b.t. productontwikkeling? Neemt u dan contact op via het contactformulier of belt u met 0321 - 38 76 54.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd