Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Producten en Diensten Uitgelicht nr. 6

7 februari 2013

In de laatste Producten en Diensten uitgelicht vertellen wij u over onze hoofdactiviteit: Brandstoffen.

 

Een van de hoofdactiviteiten van BOL is het leveren van brandstoffen aan bedrijven en particulieren. Met ruim 50 jaar ervaring is BOL een betrouwbare partner die de benodigde productkennis bezit en kan toepassen. Brandstof, in welke vorm dan ook, heeft iedereen nodig. Onze maatschappij is er in de loop der jaren afhankelijk van geworden. BOL ziet het als taak dit product volgens de beste voorwaarden en tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden.

 

BOL is innoverend

Rode gasolie wordt steeds minder beschikbaar en de motorenfabrikanten stellen strengere eisen aan brandstoffen. BOL heeft met die reden gasolie EN590 opgewaardeerd naar de Gasolie 56 Plus (EN 590). De grootste verandering van deze opwaardering is een hoger cetaangetal. Gasolie is de brandstof voor motoren van landbouwmachines, tractoren, wegenbouwmachines en dergelijke. Geavanceerde machines die vanwege hun optimale prestaties veel van hun motoren vragen. Door zelf additieven aan gasolie toe te voegen, ontstaat een gasolie met een gegarandeerd cetaangetal van 56 voor een snelle en schone verbranding. Dit verhoogt de prestatie van de motoren van deze machines. Ook wordt een additief toegevoegd voor een betere smering van het brandstofsysteem. Dit is een must voor alle motoren, maar zeker voor motoren met een commonrail en pompverstuivers. Ter onderscheiding heet ons product: gasolie 56 Plus (EN 590). Het voldoet ruimschoots aan alle eisen die de motorenfabrikanten stellen en het heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. De brandstof wordt  zelfs door de leveranciers van machines geadviseerd. Schade aan machines zijn kostbaarder dan het prijsverschil in het gebruik van kwaliteitsbrandstof.

 

BOL is een innovatieve partner op het gebied van brandstoffen en laat dat zien in haar productontwikkeling.

 

BOL levert:

- Diesel

- Benzine/Aspen

- Gassen (lpg/aardgas)

- AdBlue

 

Bedrijven en particulieren kunnen dag en nacht brandstof tanken bij een van de 15 SuperTank tankstations in Flevoland, Schagen, Wezep en Ede tegen de laagst mogelijke prijs. Voor bedrijven met een eigen opslag-/tankfaciliteit rijden dagelijks tankauto’s door heel Flevoland en omstreken om deze tanks te vullen. Bol levert ook brandstoffen voor de watersport en luchtvaart.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd