Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Producten en Diensten uitgelicht nr. 5

9 oktober 2012

In het vijfde artikel over onze producten en diensten lichten we het product airproducts eruit.

 

Gassen kunnen een proces versnellen of vertragen, afkoelen of opwarmen. Gassen kunnen ook producten wijzigen of conserveren. De meeste gassen kunt u niet zien, ruiken of proeven. Toch zijn ze van onschatbare waarde voor de mens en zijn omgeving. Ze helpen mensen te ademen, onze voeding vers te houden, ze worden gebruikt om te reinigen, maar ook om de kwaliteit van ons water te verbeteren.

 

BOL levert gassen voor zowel verwarming als industriële toepassing. Iedere industrie zijn eigen gas Bol voorziet zowel de chemische industrie, de metaalverwerkende industrie als de voedingsmiddelenindustrie van het juiste soort gas. Door het gebruik van deze gassen kunnen processen geoptimaliseerd worden.

 

BOL adviseert u dan ook graag bij de keuze van het juiste gas. Het gebruik van het juiste gas én de juiste toepassing is immers het belangrijkst. Of het nu gaat om lassen, snijden, branden of om een technisch lachgas, de expert van BOL vertelt u alles over de toepassingen en eigenschappen van de diverse soorten gassen.

 

BOL levert:

- Propaangas

- Butagas

- TIG

- MAG

- Zuurstof

- Stikstof

- Koolzuur

- Helium

- Technische lachgassen

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd