Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Opening treinstation Dronten op zaterdag 8 december

3 december 2012

Op zaterdag 8 december wordt het treinstation in Dronten officieel geopend. Hiermee is de Hanzelijn van Lelystad - Dronten - Kampen - Zwolle een feit. Op deze dag zijn er allerlei feestelijkheden aan De Noord en in het centrum van Dronten.

 

Ook SuperTank, een onderdeel van BOL Kreditank, viert het feest mee: op 8 december is het Hanzelijn actiedag! Er kan er bij alle tankstations van SuperTank in Dronten, Biddinghuizen en Swifterbant nog goedkoper getankt worden dan gebruikelijk. En in de SuperShop bij SuperTank De Noord in Dronten haalt u een broodje Unox worst voor een Euro. En op alle andere broodjes geldt een korting van een Euro.

 

BOL feliciteert Gemeente Dronten en de NS met de opening van het treinstation.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd