Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Producten en Diensten uitgelicht nr. 4

20 augustus 2012

In het vierde artikel over onze producten en diensten vertellen wij meer over opslagtanks.

BOL is uw partner voor het aanleggen, onderhouden en installeren van tankinstallaties. De opslagtanks kunnen zowel bovengronds als ondergronds geïnstalleerd worden. Voor alle soorten brandstofopslag heeft BOL een passende oplossing, of het nou om benzine, diesel, AdBlue of oliën gaat.


 

Tijdelijke brandstofvoorziening
Heeft u behoefte aan tijdelijke opslag van uw brandstofvoorziening, dan biedt BOL u de mogelijkheid om een bovengrondse tank of IBC (Intermediate Bulk Container) te huren. De IBC’s worden ingezet bij grond- weg- en waterbouw maar kunnen ook gebruikt worden tijdens trainingen van bijvoorbeeld Ambulance- of Brandweerpersoneel, door vliegtuigeigenaren of inzetbaar in het geval van calamiteiten.

De tankinstallaties, tijdelijke tanks en IBC containers zijn altijd gekeurd in samenwerking met ADR / TNO en Kiwa.


De installatie van de tank wordt verzorgd door BOL Installatiewerk B.V. en zij verzorgt installaties binnen drie sectoren; Agrarisch, Industrie en Tankstations. BOL Installatiewerk B.V.  is KIWA gecertificeerd en installeert, onderhoudt en saneert volgens de laatst geldende regels en wetgeving.

 

BOL levert
- Cilindrische tanks
- Rechthoekige tanks
- Prisma tanks
- Mobiele tanks
- Kunststof tanks
- Organisatie rondom sanering van een tank

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd