Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Dierenparken ontvangen cheque

7 juni 2012

BOL Handelsonderneming en Wouda Installatietechniek hebben donderdag 7 juni aan de drie dierenparken in de Gemeente Dronten een cadeaucheque overhandigd, elk ter waarde van 1700 Euro. Het totaalbedrag van ruim 5000 Euro is de opbrengst van 50Live. Het jubileumfeest dat beide bedrijven aan haar relaties, medewerkers, familie, vrienden en de bevolking van Dronten gaven ter ere van hun 50 jarig jubileum. Het bestuur van de dierenparken ontving de cheques uit handen van Connie Troisfontaine van BOL en Thon Westerhoff van Wouda. De opbrengst komt voort uit de kaartverkoop van het dansfeest 50Live en van bezoekers die hun overgebleven munten van het feest konden doneren in de daarvoor bestemde bakken.

 

De dierenparken in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant hebben voor de jubilerende bedrijven een belangrijke plaats in de dorpen. Voor elk park geldt dat er een vorm van ontspanning is voor alle leeftijden in de dorpen. Daarnaast zorgen ze voor een groene omgeving. Belangrijke  elementen voor de leefbaarheid in een woonplaats. BOL en Wouda zijn daarom blij dat ze voor de dierenparken deze donatie kunnen overhandigen. De dierenparken gaan zelf een bestemming zoeken voor het gedoneerde bedrag.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd