Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Nieuw tankstation van SuperTank in Ede

1 juni 2012

Supergoedkoop tanken, dat wil toch iedereen? SuperTank is deze maand neergestreken aan de Klaphekweg in Ede.

 

Het voormalige Total-station aan de Klaphekweg 16g is sinds 1 juni overgenomen door SuperTank. Algemeen bekend in Flevoland, Friesland, het topje van Gelderland en Noord-Holland, maar nog niet op de Zuid-Veluwe en in de Gelderse Vallei. Er bestaan momenteel zestien vestigingen. De locatie in Ede is de eerste in de regio Zuid-Veluwe.

In de regel is SuperTank de goedkoopste benzinepomp in de regio. Voortdurend bieden zij zo scherp mogelijke prijzen aan. De actuele prijzen kunt u vinden op www.supertank.nl. En op de dagen dat het Nederlands elftal voetbalt, heeft SuperTank extra scherpe prijzen tijdens de Oranjeactie.

Bij het onbemande tankstation in Ede kunt u 24/7 terecht. Prijsbewuste particulieren kunnen tanken met een pin- of creditcard en voor de zakelijke rijders is er de BOL Kreditank-pas. Deze kunnen aangevraagd worden via www.supetank.nl, het contactformulier op deze website of bij snackcorner De Bloemhof.

 

De Bloemhof

Bij SuperTank Ede bevindt zich een snackcorner, De Bloemhof. Hier kunt u terecht voor broodjes, warme en koude snacks, snoepgoed, chips, frisdrank en rookartikelen. Een compleet assortiment voor wie op pad is.

 

SuperTank vormt samen met De Bloemhof dus een supercombinatie. Vul tegelijk uw tank én uw hongerige maag. De Bloemhof is dagelijks geopend van 7.00 tot 19.00 uur, zaterdag van 8.00 tot 21.00 uur en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd