Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

BOL Wouda jubileumfeest groot succes

14 mei 2012

Zaterdag 12 mei vond het jubileumfeest ‘50Live’ van BOL Handelsonderneming en Wouda Installatietechniek uit Dronten plaats. In een bomvolle Meerpaal in Dronten werd door 2.000 mensen groots feest gevierd: in maar liefst 3 zalen kon van verschillende muziekstijlen worden genoten. De reacties van het publiek waren overweldigend en BOL en Wouda kunnen terugkijken op een meer dan geslaagde avond.

 

 

Vanaf 20:00 uur stroomde De Meerpaal vol en al snel kwam de stemming erin. De aftrap op het plein werd gegeven door Back to Waterloo, een duo bestaande uit Laura Vlasblom en Brigitte Nijman. Zij namen het publiek mee terug in de tijd met nummers als ‘Dancing Queen’ en ‘The Winner Takes it All’. Beide dames lieten horen dat ze een prachtige stem hebben en heerlijk kunnen performen. Vervolgens betrad de band PPM het podium. Met waanzinnige muzikanten en twee geweldige frontmensen begeleidden zij het publiek door de avond heen. Met hun ‘request-formule’ gaven zij het publiek de kans om zelf nummers aan te vragen en dat werd gedaan. De sms box was tot 3 keer toe vol! Frontman Herman Beumers bracht met onnavolgbare humor het publiek aan de gang en zorgde er samen met zijn band voor dat het publiek niet meer te stoppen was. Nagenoeg alle aanvragen hebben ze gespeeld; deze band was in één woord uitstekend met een geweldig geluid en meer dan goede performance.

 

Met de opkomst van Berget Lewis ging er een heerlijke vibe door het publiek; deze souldiva kreeg met haar optreden de bezoekers aan het dansen! Met haar temperamentvolle uitstraling en krachtige stemgeluid was het podium letterlijk en figuurlijk gevuld met power.
Glennis Grace bracht daarna de stemming naar een nog hoger niveau. Met nummers als ‘Afscheid’ en  ‘Empire State of Mine’ bezorgde deze meer dan uitstekende zangeres het publiek kippenvel en zette ze het publiek  aan tot dansen. Charly Luske bracht vervolgens de stemming er nog beter in. Vele dames stonden vooraan bij het podium om de zanger van dichtbij te kunnen zien. Zijn versie van ‘It’s a Mens World’ klonk machtig. Hij kreeg het publiek uitstekend mee en samen met gitarist en toetsenist zette hij een swingend maar ook sfeervol optreden neer.

 

In de Grote Zaal (theater) stond DJ Hans Stroeve te draaien. In het begin van de avond moest het publiek de weg naar deze zaal even vinden, maar dat duurde niet erg lang; Hans Stroeve heeft een top 15.000 en draait alle hits van 1989 tot nu. Deze DJ draait al heel wat jaren mee en stelde voor De Librije (3 sterren restaurant, altijd vol) het muzikale menu samen en draaide in poppodium Hedon in Zwolle. Voor de dertig  plussers onder ons: hij was de DJ van De Docter uit Zwolle. Hans draait alles en dat het publiek zijn keuze waardeerde bleek wel uit een continu volle zaal tot aan het einde van het feest.  Of zou de grote bar en een extra muntverkoop in de zaal hier ook aan bijgedragen hebben? Om 23:00 uur schalden in de Grote Zaal de discohits van 2 Brothers on the 4th Floor door de boxen. En dat werd gewaardeerd door het publiek; de zaal stond tot de nok toe vol. Zangeres DesRay en rapper D-Rock brachten de discostemming er helemaal in! Natuurlijk ontbrak de eerste single van deze formatie ‘Never Alone’ en de tweede hit ‘Dream’ niet. Zij brachten een prima performance en lieten zien dat disco nog steeds springlevend is.

 

In de Novon Zaal stond de band Casual Casino. Met een lager volume speelden zij hedendaagse hits en oude classics. Daardoor kon het publiek in deze zaal met elkaar praten, zonder overstemd te worden door de muziek. Pop, jazz en soul wisselden elkaar in deze zaal af in een lekker tempo, waarin de nummers met de interpretatie die de band er aan gaf een warme en herkenbare klank  kregen. Met zitjes en een extra bar in deze zaal was het aangenaam vertoeven als je even niet wilde dansen.

 

PPM sloot de avond met een laatste spetterende optreden af op het Plein. En toen was het feest toch echt afgelopen. Een spetterend feest, waarmee de organisatie meer dan uitstekend geslaagd is  om relaties, klanten, medewerkers familie en vrienden te bedanken voor de afgelopen 50 jaar. De reacties via social media en de mailboxen van BOL Handelsonderneming en Wouda Installatietechniek waren uitsluitend lovend en warm te noemen.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd