Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Charly Luske, Berget Lewis en Glennis Grace in Dronten

4 mei 2012

Zaterdag 12 mei is het zover; dan vindt het dansfeest 50Live, dat door BOL Handelsonderneming en Wouda Installatietechniek wordt georganiseerd, plaats in De Meerpaal in Dronten. In drie verschillende zalen zullen de hele avond verschillende optredens door diverse bands en artiesten plaats vinden. 50Live vangt aan om 20:00 uur en is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder.

 

Eén van de optredens op 12 mei wordt verzorgd door Charley Luske. Omdat er een groot aantal bezoekers worden verwacht, wordt zijn optreden uitgebreid met een pianist en een gitarist. Daarnaast zullen Berget Lewis en Glennis Grace hun opwachting maken. Van Glennis Grace komt vrijdag 11 mei haar 2e album uit: This is my Voice. Deze zangeres heeft een prachtige stem met een groot bereik, waarvan je kippevel van krijgt. Berget Lewis doet op dit moment mee in het programma De Beste Zangers van Nederland. Ook speelde zij dit jaar de rol van Maria tijdens The Passion. Berget heeft een fenomenaal stemgeluid en een flamboyante uitstraling waar je van gaat houden.

 

 

Als spil in het programma zal niet The First Showband optreden, maar de band PPM. Deze band is onder andere de begeleidingsband van Xander de Buisonjé, Frans Duits en Wolter Kroes. Hun repertoire gaat van Nick & Simon tot aan Coldplay en New Kidz. PPM heeft een enorme routine en een zeer grote muzikale klasse. Met de toevoeging van PPM aan de line up verwachten BOL en Wouda een spetterend dansfeest neer te zetten voor klanten, relaties, medewerkers, familie en vrienden. Het complete programma en de tijden kunt u hier bekijken.

 
 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd