Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Producten en Diensten uitgelicht nr. 3

10 april 2012

In het derde artikel over onze producten en diensten willen wij u wat meer vertellen over onze smeermiddelen.

 

Omdat auto’s en machines voortdurend technisch beter worden, en door de toename van dieselmotoren, worden de motorfabrikanten en aanbevelingen van de motorfabrikant steeds belangrijker en veeleisender. Dit vraagt om een olie die beter presteert dan ooit. De motorolie moet onder zwaardere omstandigheden zijn werk doen. De smeermiddelen van BOL voldoen aan deze eisen.

 

Lange levensduur
Eigenaars/chauffeurs en beheerders van wagenparken en (landbouw)machines weten precies hoe zij hun bedrijfsvoering moeten doen en het beheersen van bedrijfskosten is daarbij cruciaal. BOL begrijpt dat de bescherming van uw investering in voertuigen en machines, en vooral het verlengen van de levensduur van de motor, een eerste punt van aandacht is. De juiste keuze van het smeermiddel in uw applicatie is hierbij essentieel. BOL geeft u graag een deskundig advies.

 

De smeermiddelen die verkrijgbaar zijn bij BOL, zijn stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit; uitstekend presterend, een groot reinigend vermogen en goede antislijtage eigenschappen. Het  assortiment smeermiddelen is onderverdeeld in twee merken: Firol en Mobil.

 

Firol is het private label van BOL en staat voor zeer hoogwaardige kwaliteit tegen een gunstig tarief.
De kwaliteit en samenstelling doet niet onder aan de bekende merken. Wanneer u grote hoeveelheden smeermiddelen nodig heeft, biedt Firol u voordeel. Firol kan scherp aangeboden worden ten opzichte van de reguliere merken.

 

ExxonMobil is een van de grootste producenten van smeermiddelen ter wereld. Mobil staat voor een breed viscositeitbereik, hoog beschermingsniveau, brandstofbesparing en een soepel rijgedrag.
Van personenauto’s, machines, vrachtwagens tot vliegtuigmotoren, ExxonMobil ontwikkelt continu hoogtechnologische smeermiddelen om aan de eisen van de fabrikanten te voldoen. Het Mobil productassortiment overtreft veelal de strengste industriespecificaties en eisen van veel machinefabrikanten.

 

Bij BOL kunt u terecht voor een deskundig advies en aankoop van het voor u meest geschikte smeermiddel. Of het nu bedrijfswagens, personenwagens, (Food)industrie, off-road of scheepvaart betreft.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd