Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Leuker kunnen we het niet maken

14 februari 2012

Dinsdag 14 februari heeft de directie van de BOL-Groep (BOL Handelsonderneming, BOL Installatiewerk en BOL Kreditank) een convenant getekend met de Belastingdienst. Dit convenant houdt in dat partijen met elkaar om willen gaan op basis van begrip, vertrouwen en transparantie. Dit betekent dat de Belastingdienst en de vennootschappen van de BOL-Groep hun processen zo organiseren, dat de kwaliteit van aangiften hoog is en door de Belastingdienst zonder correcties kunnen worden geaccepteerd en afgedaan. De werkwijze in het aangifteproces wordt op elkaar afgestemd, evenals het uit te oefenen toezicht en de wijze waarop vooroverleg plaats vindt. Met dit convenant onderstreept de BOL-groep haar voortgaande professionalisering en de betrouwbaarheid van de BOL-ondernemingen als handelspartner.

 

Voorafgaand aan de totstandkoming van het convenant is door de Belastingdienst uitvoerig onderzoek verricht naar de gehele bedrijfsvoering. Een aantal wijzigingen in de administratieve organisatie en aanpassing van de software zijn daarop met succes doorgevoerd. De directie van de BOL-Groep is er dan ook erg content mee, dat dit onderzoek uiteindelijk tot het gewenste resultaat heeft geleid.

 

Gekscherend merkte directeur Hans Bol op, dat hij zijn onderneming nu beschouwt als gecertificeerd belastingbetaler.

 

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd