Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Producten en Diensten uitgelicht nr. 2

13 februari 2012

De tweede dienst die wordt uitgelicht is Installatiewerk.

 

BOL Installatiewerk fabriceert, installeert en onderhoudt tankinstallaties bij bedrijven. Wilt u zelf brandstof op voorraad?  Moet de tankinstallatie bovengronds of ondergronds? Welke brandstoffen hebben uw machines nodig? Welke capaciteit moet de tank hebben? BOL levert tankinstallaties op maat, volledig passend bij uw wensen.

 

Wat kan BOL Installatiewerk B.V. voor u betekenen
BOL levert maatwerk, denkt met u mee en voert uit van A tot Z. 
Dit betekent dat u BOL Installatiewerk in kunt zetten voor:

- Ontwikkelen, bouwen en installeren van complete tankstations 

- Aanleggen, onderhoud en keuren van boven- en ondergrondse tankinstallaties ten behoeve van benzine, diesel, AdBlue en oliën 

- Saneren bestaande onder- en/of bovengrondse opslagtanks 

- Tank en IBC keuringen in samenwerking met ADR/TNO en Kiwa 

- Bodemonderzoeken 

- Jaarlijkse inspecties van de opslagtanks 

- Het keuren/testen van pompen, anti-hevelklep en overvulbeveiligers 

- Controle van lekdetectie en visuele staat van de tank 

 

Alles wordt bijgehouden in een logboek van de tank. BOL is een KIWA gecertificeerd installatiebedrijf en kan dan ook volgens de laatst geldende regels en wetgeving installeren, onderhoud plegen en oude tanks saneren. Dit geldt voor zowel bovengrondse als ondergrondse tankinstallaties.


BOL beschikt over een eigen installatiebedrijf. Met onze expertise zijn wij in staat om de eigen tankinstallaties te installeren en kunnen wij het onderhoud en de service uitvoeren.
BOL Installatiewerk kan onderverdeeld worden in 3 divisies:
1. Tankstations
2. Agrarische bedrijven
3. Industrie

 

Ook bij noodstroomvoorzieningen voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, sluizen of luchthavens kan BOL van betekenis zijn.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd