Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Subsidie voor Euro 6 trucks komt er aan

3 februari 2012

Transportbedrijven kunnen waarschijnlijk snel subsidie aanvragen bij de aankoop van een vrachtwagen met emissieklasse Euro 6. Dat is af te leiden uit de publicatie van verordening 64/2012 van de Europese Commissie.

 

Deze publicatie van 64/2012 betekent dat truckfabrikanten hun Euro 6 trucks kunnen laten keuren bij de typekeuringsautoriteiten. Daar kunnen dan de typekeuringscertificaten afgegeven worden, waarna de  voertuigen kunnen worden gekentekend. Als dat is gebeurd, kan staatssecretaris Atsma de regeling ondertekenen en kan het ministerie van I&M de subsidieregeling publiceren.

 

Voor Euro 6 trucks is 4.500 eurosubsidie per voertuig beschikbaar. Het totale subsidiebudget is € 39 miljoen. Met dit budget stelt het ministerie zich ten doel tenminste 8.000 Euro 6 voertuigen op de weg te hebben vóór 1 januari 2014.

 

Om subsidie te krijgen moet het kentekenbewijs gedateerd zijn nadat de regeling van kracht is gegaan en uiterlijk tot en met 31-12-2013. Subsidie verkrijgen met terugwerkende kracht is niet mogelijk. Alle transportbedrijven die nu al een Euro 6 truck hebben gekocht, kunnen daar dus geen subsidie meer voor krijgen.

 

Bron: www.ttm.nl

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd