Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

BOL Enorm Dronten verandert van eigenaar

4 juli 2011

BOL Handelsonderneming B.V. gaat zich in de  toekomst nog meer toeleggen op de handel in olie en gassen en het exploiteren van tankstations. Daarom was het een logische keuze om BOL Enorm Dronten over te dragen.


We zijn blij u te kunnen meedelen dat per 1 september 2011 BOL Enorm Dronten zal worden overgenomen door Technische Groothandel Post, en onder deze naam verder zal gaan.
Door deze overname wordt continuïteit gewaarborgd, waarbij de dienstverlening gericht op bedrijven het uitgangspunt zal blijven en verder zal worden ontwikkeld.

 

Technische Groothandel Post heeft momenteel vestigingen in Kampen en Genemuiden en heeft al een deel van de bedrijven in Dronten als klant. Ze ziet de vestiging Dronten als een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijf.De voor u vertrouwde gezichten van de BOL-medewerkers zullen u, dan in dienst van Post, ook in de toekomst graag van dienst zijn. We denken dat we hiermee, mede in uw belang als klant, handelen.

 

We danken u voor het in ons gestelde vertrouwen en gaan er van uit dat Technische Groothandel Post hier ook op mag rekenen. Voor vragen of opmerkingen zijn we natuurlijk beschikbaar. U kunt ons bellen op 0321 – 387654 of mailen via info@bol.nl of u kunt het contactformulier invullen.

 

Technische Groothandel Post BV
Leo Franke
Haatlanderdijk 16
8263 AR Kampen
Telefoon: 038 331 5 303 
www.groothandelpost.nl

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd