Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Certificering dieselolietanks uitgesteld

17 mei 2011

Agrarische bedrijven met een dieseltank voor eigen gebruik, zijn niet meer verplicht deze te laten certificeren voor 1 juni van dit jaar. De overgangsregeling wordt verlengd tot 1 januari 2015. Reden voor deze beslissing is dat voor het overgrote gedeelte de tanks op land- en tuinbouwbedrijven nog niet is vervangen. De tanks hoeven dus niet vervangen of gecertificeerd te worden te worden voor 1 januari 2015, of er moet een dreigend milieuprobleem zijn, bijvoorbeeld lekkage. In dat geval kan de gemeente eisen dat de tank vervangen wordt. Wilt u advies over het wel of niet vervangen of certificeren van uw tank? Neem dan contact op met ons via het contactformulier op bel 0321 – 387654. Wij helpen u graag.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd