Laatste nieuws

1 november 2016 Primeur voor SuperOil in Dronten

De nieuwe oplegger is een fonkelnieuw concept waarvan SuperOil de primeur geniet, een tankwagen met een inhoud van 48.000 liter maar wel twee meter kortere lengte. De twee achterste assen van de drieassige oplegger zijn elektrisch meesturend, daarmee behoudt hij de wendbaarheid van de kleinere wagens.

17 juni 2016 Introductie SuperOil Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties. Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij SuperOil. 11 april 2016 Nieuwe dieseltanks geleverd 6 nieuwe dieseltanks werden afgelopen week afgeleverd bij BOL. Deze tanks zijn uiteraard bestemd voor klanten van BOL. Het betreft 5 maal een 5m3 tank en eenmaal een 4m3 tank. Heeft u interesse in een nieuwe dieseltank? Neem dan contact met ons 7 april 2015 AdBlue voor personenauto's In vrachtwagens is het gebruik van AdBlue-toevoeging al jaren gebruikelijk om aan de Euro 5 en Euro 6 norm te kunnen voldoen. Ook in personenauto's zien we dit nu vaker terug.  22 januari 2015 Wolf Oil Corporation - 60 jaar Wolf Oil Corporation is van oorsprong een Belgisch familiebedrijf dat in 1955 door de heer Paul Wolfs is opgericht. Wolf Oil is gevestigd in Hemiksem, even ten zuiden van Antwerpen.  Volgende 5 items >>

Team Volle Bolle naar Zuid-Afrika

11 februari 2011

Een barreltocht van ruim 7000 km door de woestijnen van West-Afrika!

 

Dronten – Team VOLLEBOLLE vertrekt op 12 februari vanaf Amsterdam voor de Amsterdam – Dakar CHALLENGE 2011.

 

Met 5 “barrels” die niet meer dan € 500,= mogen kosten vertrekken ze naar Dakar. Na aankomst in Dakar zullen de auto’s geveild worden op een lokale markt. De opbrengst komt volledig ten bate van ‘Nice To Be Nice’.  Deze stichting heeft tot doel kinderen de gelegenheid te bieden onderwijs te volgen, te voorzien in noodzakelijke behoeften en het bevorderen van algemene leefomstandigheden. SuperTank heeft gezorgd dat de “barrels”  voldoende brandstof mee  hebben voor  de tocht. Daarnaast heeft Bol er samen met Enorm Dronten voor gezorgd dat ze onderweg voorzien zijn van onder andere gereedschap, sjorbanden, een compressor, jerrycans, borstels en vegers.

 

De reis duurt 24 dagen en zal door 8 landen gaan. Voor meer info:

 

www.amsterdamdakar.com of www.teamvollebolle.nl

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd