Brandstoffen van BOL

Al meer dan 50 jaar verzorgt BOL Handelsonderneming B.V. voor u de levering van diesel en andere producten op de door u gewenste locaties.

 Om onze herkenbaarheid als leverancier voor diesel en andere brandstoffen te benadrukken introduceren wij, naast onze merken SuperTank en SuperGaz, het merk SuperOil. 

Passend in ons concept “Transparant, flexibel en voordelig”, geeft ook SuperOil ons de mogelijkheid nog meer focus aan te brengen op onze scherpe tarieven en dienstverlening die u vandaag de dag van ons mag verwachten. 

Meer informatie over SuperOil vindt u op de hiervoor ingerichte website: superoil.nl

Over brandstof

Brandstof, in welke vorm dan ook, heeft iedereen nodig. Onze maatschappij is er in de loop der jaren afhankelijk van geworden. Wij zien het als onze taak dit product volgens de beste voorwaarden en tegen een zo laag mogelijke prijs aan te bieden. Onze leveringen zijn dan ook afgestemd op de behoefte die er is.

Tankwagen Bol Winter

Brandstof is een milieuvriendelijk product, echter door verbranding ontstaan schadelijke stoffen. Een van onze doelstellingen is dat wij mede bijdragen aan schone producten die op een verantwoorde wijze door particulieren en bedrijven ingezet kunnen worden. Daarbij zullen wij altijd blijven zoeken naar de mogelijkheden om een maatschappelijk verantwoord product aan te bieden.

Als bedrijf en als particulier kunt u brandstof tanken via onze SuperTank tankstations tegen de laagst mogelijke prijs. Voor bedrijven met een eigen opslag-/tankfaciliteit rijden dagelijks onze tankauto’s door heel Flevoland en omstreken; het (na)vullen van uw tankinstallatie, koop of huur, is daarmee eenvoudig, snel en goedkoop.

Referenties, onder andere:

  • Bakker Logistiek, Zeewolde
  • Ballast Nedam, Almere
 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd