Over BOL

BOL is uw regionale leverancier in Flevoland en omgeving van brandstoffen, brandstofopslag, smeermiddelen, industriële gassen en installatiewerk. 

 Betrouwbare partner

BOL is een partner waar u op kunt rekenen. Onze producten en diensten moeten aan de hoogste kwaliteit voldoen. Wij werken dan ook uitsluitend samen met leveranciers die A-merk kwaliteit verkopen.  Daar hoort een goede technische ondersteuning en een uitstekende service vanzelfsprekend bij. BOL denkt graag met u mee en loopt voorop als het gaat om productontwikkeling en kwaliteitsverbetering. Samen met onze leveranciers zoeken wij altijd naar de meest optimale oplossing voor uw vraagstuk. Wij geloven in een totaalpakket met een hoge servicegraad en gunstige en betrouwbare condities. En een aflevering van BOL ontvangt u op tijd, voorzien van de grootst mogelijke zorg.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

BOL wil graag haar steentje bijdragen aan de maatschappij. Wij proberen maatschappelijk verantwoord te ondernemen en blijven hier altijd in ontwikkelen. Onze producten voldoen bijvoorbeeld aan de strengste milieueisen. Wij blijven daarop toezien en proberen actief mee te denken om een zo optimaal mogelijke combinatie te krijgen van  goede resultaten die het milieu zo min mogelijk belasten.

Ook proberen we binnen ons leefgebied nonprofit organisaties te ondersteunen door een brede vorm van sponsoring toe te passen. Zo wordt J19Nu door ons gesteund. Maar ook plaatselijke activiteiten als de Meerpaaldagen, Koninginnedag, Sportverenigingen en een puzzelrit wordt gesteund.

Geschiedenis
BOL kent een rijke geschiedenis. Wim en Bep Bol vestigden zich met hun bedrijf in 1962 als polderpioniers in Dronten.
BOL was officieel leverancier van Shell in Oostelijk Flevoland en dreef de eerste jaren handel vanuit een woonwagen. Aan het leveringspakket van BOL werden al snel gewasbeschermingsmiddelen en gereedschappen toegevoegd en in 1970 vestigde het bedrijf zich aan De Noord in Dronten. BOL is ondertussen actief in heel Flevoland en omstreken; BOL Handelsonderneming is een feit. Inmiddels staan in de provincie vele tankstations (voor auto’s, boten en vliegtuigen). Op vele erven van agrarische ondernemers staan tanks voor brandstofopslag van BOL en worden er industriële gassen geleverd aan onder andere de metaalverwerkende industrie.
De bedrijfsfilosofie van BOL is gebaseerd op het gedachtegoed van Wim Bol: dienstbaar zijn, klaar staan voor mensen, steeds weer proberen de klanten tevreden te stellen. De klant is dan ook ons uitgangspunt bij het bepalen van alle processen binnen ons bedrijf.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief van BOL

Aanmelden
  • BOL Installatiewerk is
    Kiwa gecertificeerd